Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Κοινωνικό Πρόσωπο Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης

Πλούσια δράση και εκτός γηπέδων για την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Κοινωνικό Πρόσωπο Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης

Την πλούσια εξω-αγωνιστική και φιλανθρωπική δράση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ.Σ Ηλιούπολης έφερε στην επιφάνεια η πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του απολογισμού του 1,5 χρόνου δράσης της νέας διοίκησης, αναφέρθηκαν μια σειρά από κοινωνικές δράσεις της διοίκησης αλλά και των παικτών κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αλλά και της τρέχουσας σεζόν. Η ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας, έχει προσφέρει σεβαστά χρηματικά ποσά αλλά και δώρα σε ιδρύματα και σωματεία όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το ΚΕΕΠΕΑ “Ορίζοντες”, αλλά και στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών, που εδρεύει στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει και σε χρηματική ενίσχυση άπορης οικογένειας της οποίας το μικρό παιδί αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας,  χωρίς  ωστόσο να δώσει δημοσιότητα στην δράση αυτή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ