Facebook Pixel

Αθλητικα

CMP Sports School: To Νέο, Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, Δημιουργεί Τη Νέα Γενιά Προπονητών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

CMP Sports School: To Νέο, Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, Δημιουργεί Τη Νέα Γενιά Προπονητών

Ισχυρές βάσεις στην δημιουργία μιας νέας γενιάς προπονητών με έμφαση στην υψηλή κατάρτιση βάζει το νέο ΙΕΚ CMP Sports School, το πρωτο αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στην Ελλάδα.

Ο νέος εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει έδρα στην Ηλιούπολη και τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου «Ευρωεργασιακή Α.Ε», παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του σε ειδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου Ηλιούπολης, παρουσία δημοσιογράφων, με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Βλάχο να ξεδιπλώνει το όραμα πίσω από τη δημιουργία του ΙΕΚ και τον διευθυντή σπουδών κ. Δημήτρη Αποσκίτη να παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του νέου ΙΕΚ.

Πρωτοκλασσάτα Ονόματα Που Εγγυώνται Την Επιτυχία

Οι διοικούντες του CMP Sports School επέλεξαν να συνεργαστούν με κορυφαίους προπονητές στο είδους τους, οι οποίοι -πέρα από τις τεχνικές γνώσεις- είναι σε θέση να μεταφέρουν στους σπουδαστές τις πλούσιες εμπειρίες τους. Πιο συγκεκριμένα, τη διεύθυνση της προπονητικής ποδοσφαίρου έχει αναλάβει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος, στο τμήμα προπονητικής μπάσκετ επικεφαλής τέθηκε ο Γιώργος Λημνιάτης ενώ στο personal training ο Κώστας Ντάκουλας, άνθρωποι που έχουν διανύσει πολλά «χιλιόμετρα» και έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στους τομείς ενασχόλησης τους.

Επιστήμη, Ταλέντο Και Διαρκής Εξάσκηση Δημιουργούν Τη Νέα Γενιά Προπονητών

Οι υποδομές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του CMP Sports School εγγυώνται την πλήρη κατάρτιση των σπουδαστών καθώς -πέραν των θεωρητικών μαθημάτων, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει εξάσκηση στο «πεδίο» του κάθε αθλήματος. Το ΙΕΚ έχει εξασφαλίσει ήδη συνεργασία με τοπικές αθλητικές ομάδες καθώς και με τον Δήμο Ηλιούπολης, προκειμένου οι σπουδαστές να μπορούν να πάρουν εμπειρία στις τοπικές αθλητικές υποδομές.

Giannakopoulos CMP Sports School: To Νέο, Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, Δημιουργεί Τη Νέα Γενιά Προπονητών
Ο Διευθυντής προπονητικής ποδοσφαίρου του CMP Sports School, Στέλιος Γιαννακόπουλος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

«Στόχος μας είναι να περάσουμε στους σπουδαστές τη νοοτροπία του νικητή» επεσήμανε στην εισήγηση του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, τονίζοντας την υψηλή ποιότητα των συνεργατών του που συμμετέχουν στο νέο εκπαιδευτικό εγχείρημα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του διευθυντή προπονητικής μπάσκετ κ. Λημνιάτη ο οποίος υπερόνισε την ανάγκη να δημιουργηθούν νέοι επαγγελματίες με υψηλή κατάρτιση στον χώρο της καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα.

Limniatis CMP Sports School: To Νέο, Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, Δημιουργεί Τη Νέα Γενιά Προπονητών
O Διευθυντής Προπονητικής Μπάσκετ του CMP Sports School, Γιώργος Λημνιάτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

«Oι σπουδαστές που θα επιλέξουν το τμήμα του personal training του CMP SportsSchool, δεν θα περιοριστούν στο να αποκτήσουν απλές και βασικές γνώσεις των συναφών με την προπονητική επιστημών, αλλά θα αποκτήσουν πρόσβαση και στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και στις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις», τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής του τομέα Personal Training Κώστας Ντάκουλας.

Ntakoulas CMP Sports School: To Νέο, Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ, Δημιουργεί Τη Νέα Γενιά Προπονητών
O Διευθυντής προπονητικής Personal Training του CMP Sports School, Kώστας Ντάκουλας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)

Πρόγραμμα Υποτροφιών

Το νέο ΙΕΚ δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους σπουδαστές να κερδίσουν μέσα από μια δωρεάν μαθησιακή διαδικασία δύο εβδομάδων μια πλήρη υποτροφία, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τους καλύτερους.

Η διαδικαδία για να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απλή: επισκεφθείτε το site https://cmpsports.edu.gr συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να λάβετε μέρος στο course του Σεπτεμβρίου (τέλος Σεπτεμβρίου) και διεκδίκησε την πλήρη υποτροφία καθώς και 3 ακόμα με 50% έκπτωση (σε κάθε άθλημα).

Τονίζεται όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν αυτόματα με τη συμμετοχή τους 25% έκπτωση.

Το CMP Sports School αποτελεί ένα νέο, φιλόδοξο εγχείρημα στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης, που σχεδιάζεται εδώ και πολλούς μήνες από την οικογένεια Βλάχου και τα στελέχη του ομίλου «Ευρωεργασιακή ΑΕ». Οι ιθύνοντες του εγχειρήματος δημιούργησαν ένα πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών σπουδών, προσεκτικά σχεδιασμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, που εγγυάται την επιτυχία στους υποψήφιους σπουδαστές.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ