Facebook Pixel

Επικαιροτητα

To Αριστερό «Άνοιγμα» Του Δημάρχου Και Οι Πιέσεις Στους «Πράσινους» Της Δημοτικής Αρχής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

To Αριστερό «Άνοιγμα» Του Δημάρχου Και Οι Πιέσεις Στους «Πράσινους» Της Δημοτικής Αρχής

Μπορεί ο Δήμαρχος Ηλιούπολης να κέρδισε πόντους στο τοπικό -και διόλου ευκαταφρόνητο-κοινό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη με την πρόσκλησή του ως «αριστίνδην» συνέδρου στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο η κίνηση αυτή εκτός από τα θετικά της, είχε και αρνητικές προεκτάσεις.

Δεν είναι λίγοι οι Πασοκογενείς αντιδήμαρχοι του διοικητικού σχήματος που παίρνουν αποστάσεις από το -επίσημο και θεσμικό πλέον- «αριστερό» άνοιγμα του Δημάρχου, ενώ υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια προς τον γραμματέας της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ κ. Βιδάλη, ο οποίος είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Δημάρχου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Μάλιστα η «δυσαρέσκεια» γίνεται ακόμα εντονότερη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 8ης Μαίου στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων, όπου αναμένεται «αλλαγή σκυτάλης» με υποψηφιο από το «προεδρικό» περιβάλλον.

Μάλιστα, ένας εκ των 3 πασοκογενών αντιδημάρχων ήρθε σε αμηχανία σε πρόσφατη συνάντηση του με πολίτες-ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, όταν διερωτήθηκε για την κίνηση του Δημάρχου, αποφεύγοντας να τοποθετηθεί με σαφήνεια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Χατζηδάκης αυξάνει διαρκώς την επιρροή του στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη, καταλαμβάνοντας διαρκώς ζωτικό χώρο από την παράταξη «Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη». Μένει να αποδειχθεί εάν το επίσημο άνοιγμα στα αριστερά θα τον ωφελήσει ή θα τον ζημιώσει σε επίπεδο ψήφων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ