Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κορωνοϊός: Τηλεοπτική Κόντρα Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – Πέτρου Τατσόπουλου Για Τη Θεία Κοινωνία (VIDEO)

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κορωνοϊός: Τηλεοπτική Κόντρα Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – Πέτρου Τατσόπουλου Για Τη Θεία Κοινωνία (VIDEO)

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του προιστάμενου του ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου με αφορμή τη λήψη θείας κοινωνίας την περίοδο της καραντίνας.

O πανοσιολωγιότατος αρχιμανδρίτης, καλεσμένος στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, δήλωσε πως μετέβαινε σε σπίτια πιστών σε όλη τη διάρκεια της καθολικής απαγόρευσης, προκειμένου να κοινωνήσει πιστούς, δηλώνοντας πως δεν έκανε καμία παράνομη πράξη, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του “δεν υπήρχε καμία κυβερνητική απαγόρευση για τη λήψη θείας κοινωνίας”.

Στον αντίποδα, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, έκανε λόγο για «επικίνδυνη τακτική, που θέτει σε κίνδυνο τους πιστούς», γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του αρχιμανδρίτη, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Τατσόπουλο «λαϊκιστή». Ακολούθησε διαφημιστικό διάλλειμμα προκειμένου να κατέβουν οι τόνοι, ωστόσο με την επανέναρξη της εκπομπής, ο αρχιμανδρίτης αποχώρησε, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός πως δεν είχε ενημέρωση πως θα χρειαστεί να συνομιλήσει με κάποιον πέραν της παρουσιάστριας.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κορωνοϊός: Τηλεοπτική Κόντρα Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ – Πέτρου Τατσόπουλου Για Τη Θεία Κοινωνία (VIDEO)
  1. Ο/Η Τοτσικας Πάνος λέει:

    Eξαιρετικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει πόσο “λίγος¨ και πόσο επικίνδυνος είναι ο Σεραφείμ της Αγίας Μαρίνας…Πόσο φοβάται την δημόσια αντιπαράθεση των απόψεων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ