Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Θωρακισμένα Τα Σχολεία Της Ηλιούπολης Από Την Έξαρση Της Γρίπης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θωρακισμένα Τα Σχολεία Της Ηλιούπολης Από Την Έξαρση Της Γρίπης

Διαβεβαιώσεις για την πλήρη θωράκιση των σχολείων της πόλης μπροστά στην έξαρση της γρίπης και με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα δίνουν αρμόδια στελέχη της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, καθώς οι αρμόδιες σχολικές επιτροπές έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης εξάπλωσης του ιου της γρίπης στα σχολεία. Όπως διαβεβαιώνει η κυρία Μαρία Αγγελή, πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Ηλιούπολης και δημοτικός σύμβουλος της πόλης, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις στην πλειονότητα των δημοτικών και νηπιαγωγείων, ενώ όλες οι σχολικές μονάδες έχουν προμηθευτεί με αντισηπτικά, μάσκες, οινόπνευμα, θερμόμετρα και όλα όσα όριζε η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας.

Θωρακισμένα φαίνεται πως είναι και οι σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης (Γυμνάσια & Λύκεια), καθώς η δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή έχει μεριμνήσει και αυτή με τη σειρά της για την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης της γρίπης.

Ήδη, με απόφασεις του Δημάρχου Ηλιούπολης τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν κλείσει προληπτικά σχολικές μονάδες υπό τον φόβο έξαρσης των φαινομένων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ