Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Θεοφάνεια & Κοπή Βασιλόπιτας Στην Ηλιούπολη – Το Φλουρί Και Η «Υπόσχεση» Του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θεοφάνεια & Κοπή Βασιλόπιτας Στην Ηλιούπολη – Το Φλουρί Και Η «Υπόσχεση» Του Δημάρχου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού των υδάτων στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου στο ισόγειο του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η τελετή πραγματοποιήθηκε στην θερμαινόμενη πισίνα με έναν Αθλητή του ΓΣΗ να πιάνει τον Σταυρό.

AFF581F7 F9EF 4AB0 BCC6 7C7D6176D069 Θεοφάνεια & Κοπή Βασιλόπιτας Στην Ηλιούπολη - Το Φλουρί Και Η «Υπόσχεση» Του Δημάρχου

Φωτογραφία: Γιάννης Τζούμαρης

Η Βασιλόπιτα, Το Φλουρί Και Η…Αντιδημαρχία

A8CF484F 9A07 429A B3A7 B4842C12977E Θεοφάνεια & Κοπή Βασιλόπιτας Στην Ηλιούπολη - Το Φλουρί Και Η «Υπόσχεση» Του Δημάρχου

Φωτογραφία: Γιάννης Τζούμαρης

Με τη λήξη της τελετής αγιασμό των υδάτων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Ηλιούπολης. Κατά τη διάρκεια της μοιρασιάς ο δήμαρχος Ηλιούπολης αστειευόμενος ανέφερε πως όποιος κερδίσει το φλουρί κερδίζει μία θέση αντιδημάρχου.

Το φλουρί εντέλει κέρδισε επικεφαλής παράταξης «Η Πολη Που Θέλω»  Γαβριήλ Αραμπατζής, ο όποιος αστειευόμενος απάντησε πως προτιμά να κάνει αντιπολίτευση, χαμογελώντας προς την μεριά του Δημάρχου.

F79A0B70 A163 4237 AC45 6E67593370CA Θεοφάνεια & Κοπή Βασιλόπιτας Στην Ηλιούπολη - Το Φλουρί Και Η «Υπόσχεση» Του Δημάρχου

Φωτογραφία: Άγγελος Κάνδηλας

Παρόντες στις δύο εκδηλώσεις ήτανε τόσο η πλειονότητα των αιρετών του Δήμου Ηλιούπολης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, αλλά και πλήθος απλών πολιτών.

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ