Facebook Pixel

Αθλητικα

Τέλος Εποχής Για Τον Νίκο Παντέλη Από Την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τέλος Εποχής Για Τον Νίκο Παντέλη Από Την Ηλιούπολη

Την παραίτησή του υπέβαλλε στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ο Νίκος Παντέλης, με μια σύντομη επιστολή του στη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ό κ. Παντέλης αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του: «Μετά από ένα όμορφο ταξίδι σχεδόν δύο χρόνων που ξεκίνησε από τα μπαράζ στη Γ Εθνική, συνεχίστηκε πέρσι με την κατάταξη της ομάδας στην 6η θέση και φέτος στην 7η (με ένα παιχνίδι λιγότερο), θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα. Πάντα πρέπει ο προπονητής να καταλαβαίνει ποτέ πρέπει να φεύγει για να διευκολύνει την ομάδα. Να ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία,  την Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,  τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές , το προσωπικο της ΠΑΕ κ το φίλαθλο κόσμο και να τους ευχηθώ να πετύχουν τους στόχους τους».

Ο κ. Παντέλης, ολοκληρώνει με αυτό τον τρόπο μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο τιμόνι της ομάδας, μετά από 2 έτη παρουσίας στον πάγκο της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ