Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκδήλωση Ονοματοδοσίας Του Δημαρχιακού Θεάτρου Ηλιούπολης Προς Τιμή Του Μίκη Θεοδωράκη

«Αποδίδουμε φόρο τιμής στον δικό μας Μίκη, που μας ένωσε με τη μουσική του και χάραξε για πάντα την ύπαρξη του, στην καρδιά μας!»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εκδήλωση Ονοματοδοσίας Του Δημαρχιακού Θεάτρου Ηλιούπολης Προς Τιμή Του Μίκη Θεοδωράκη

Μία λαμπρή τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (09/04) στο κλειστό Θέατρο του Δημαρχείου, όπου θα λάβει το όνομα του διεθνούς φήμης, αείμνηστου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πάρθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης Γ. Χατζηδάκη η οποία και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/04 και ώρα 20:00 το βράδυ στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχιακού Μεγάρου στην οδό Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Λεωφ. Πρωτόπαπα &, Ηλιούπολη 163 42.

Επίσης η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη μαζί με κείμενα και εικόνες από την ζωή και το έργο του. Την αφήγηση και την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο καταξιωμένος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ στο πιάνο θα βρίσκεται ο Παναγής Μπαρμπάτης και στο μπουζούκι ο σολίστας Δημήτρης Λίβανος.

Επιπλέον, συμμετέχουν οι λυρικοί τραγουδιστές, Αντώνης Κορωναίος-τενόρος και η Ελένη Δαβού-mezzo soprano. Τα λαϊκά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα ερμηνευτούν από τον Βασίλη Λέκκα και την Χρυσούλα Στεφανάκη.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2109970079, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων του θεάτρου. Επίσης θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του covid-19.

Το θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης ονομάστηκε Μίκης Θεοδωράκης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ