Facebook Pixel

Δημοτικα

Τάσος Ευσταθίου: «Ψήφος Κατά Συνείδηση Στον Β Γύρο Των Εκλογών» – Ευχαριστίες Προς Τους Υποστηρικτές Του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τάσος Ευσταθίου: «Ψήφος Κατά Συνείδηση Στον Β Γύρο Των Εκλογών» – Ευχαριστίες Προς Τους Υποστηρικτές Του

Κανέναν εκ των δύο υποψηφίων του Β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στην Ηλιούπολη δεν θα στηρίξει ανοιχτά ο Τάσος Ευσταθίου και η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη, «Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» έχοντας ως πάγια αρχή τον σεβασμό στην προσωπικότητα όλων αυτών, που ως σκεπτόμενοι άνθρωποι επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους την πρόταση του για την Ηλιούπολη, θεωρεί απόλυτα αυτονόητη την μόνη επιλογή που εκφράζει αυτόν τον σεβασμό, την επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το ίδιο σκεπτικό που πριν από τις εκλογές ζητούσε την ψήφο του κάθε Ηλιουπολίτη».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης ευχαρίστησε τους υποψηφίους και τους ψηφοφόρους του, αναφέροντας επιπρόσθετα πως «Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι σε όλους όσους στήριξαν την πρόταση για μια διαφορετική Ηλιούπολη και σεβόμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που θα επιλέξουν οι πολίτες, έχουν ως στόχο να ελέγχουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν ουσιαστικά στα κοινά της Ηλιούπολης, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών».

Ο κ. Ευσταθίου παρά την εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών του στις εκλογές του 2019, δεν κατάφερε να διατηρήσει την εκλογική του δύναμη, κερδίζοντας το 9,75% των προτιμήσεων στον Α’ γύρο των εκλογών του 2023 και εκλέγοντας μόνο τον επικεφαλής του συνδυασμού στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ