Facebook Pixel

Αθλητικα

Ταξίδι Στην Κρήτη Για Την Ηλιούπολη – Κρίσιμο Ματς Απέναντι Στην Ιεράπετρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ταξίδι Στην Κρήτη Για Την Ηλιούπολη – Κρίσιμο Ματς Απέναντι Στην Ιεράπετρα

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα ταξιδεύει η ομάδα της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ο.Φ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2.

Oι κυανέρυθροι κατεβαίνουν στην Κρήτη χωρίς προβλήματα, αφού ο Νίκος Παντέλης έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των τιμωρημένων Τριανταφυλλάκου και Τσαφταρίδη, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο της παραμονής. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ωστόσο τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα ολοένα και διογκώνονται.

Η αποστολή της Ηλιούπολης στην Ιεράπετρα περιλαμβάνει τους Περιστερίδη, Πολίτη, Muriel, Ζιούλη, Ανδρέου, Κωστόπουλο, Βοσνακίδη, Ντόι, Λαζαρίδη, Γκοτσούλια, Κρέτση, Δημητριάδη, Γεωργιάδη, Frimpong, Μπαξεβάνο, Βασιλείου, Μπαστακό, Bάρκα, Hebert και Addo.

Πριν λίγες ημέρες η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοίνωσε και τον διεθνή Γκανέζο ποδοσφαιριστή Ηagan Frimpong ο οποίος εντάχθηκε άμεσα στις προπονήσεις και έχει συμπεριληφθεί στην εκτός έδρας αποστολή της ομάδας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ