Facebook Pixel

Τοπικα

Τα Σενάρια Για Τη Λειτουργία Των Σχολείων Την Τρίτη 7/2 – Το Μεσημέρι Οι Επίσημες Ανακοινώσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Σενάρια Για Τη Λειτουργία Των Σχολείων Την Τρίτη 7/2 – Το Μεσημέρι Οι Επίσημες Ανακοινώσεις

Νέα σύσκεψη θα έχουν οι δήμαρχοι των δήμων της Αττικής με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τον άνοιγμα των σχολείων την Τρίτη 7/2.

Η χιονόπτωση δεν επηρρέασε στον ίδιο βαθμό όλες τις περιοχές της Αττικής και υπάρχουν σκέψεις για επιλογή δήμων στους οποίους τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη, με επικρατέστερους αυτούς των βορείων προαστείων. Ειδικά στα νότια προάστια, η χιονόπτωση ήταν ανεπαίσθητη, χωρίς να σημειώνονται προβλήματα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση για διατήρηση του κλεισίματος σε όλο το λεκανοπέδιο και την Τρίτη, προκειμένου τα συνεργεία των Δήμων να διασφαλίσουν πως οι σχολικές μονάδες δεν έχουν υποστεί ζημιές ή βλάβες από τη χιονόπτωση και πως τα προαύλια είναι ασφαλή για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στην κάμερα του ANT1, «εξετάζουμε την κατάσταση και οι αποφάσεις θα παρθούν το μεσημέρι της Δευτέρας».

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ