Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Τα Παραλειπόμενα Της Ορκωμοσίας Στην Ηλιούπολη: Οι Γκρίνιες, Η Συγκίνηση & Η «Βασιλική» Γραβάτα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Παραλειπόμενα Της Ορκωμοσίας Στην Ηλιούπολη: Οι Γκρίνιες, Η Συγκίνηση & Η «Βασιλική» Γραβάτα

Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έδωσε αρκετά «παραδημοτικά».

Παρά το γεγονός πως όλα κύλησαν ομαλά, δεν έλλειψε μια στιγμή διαμαρτυριών, όταν διαπιστώθηκε πως δεν προσφωνήθηκε, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θοδωρής Γεωργάκης, ο οποίος ήταν παρών στην ορκωμοσία. Αντίθετα, προσφωνήθηκε κανονικά ο πρώην Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος, ενώ ο πρώην Δήμαρχος κ. Χατζηδάκης προσφωνήθηκε την τελευταία στιγμή, μετά από παρέμβαση στελεχών της παράταξης του κ. Ψυρρόπουλου.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η σύντομη παρέμβαση του 96χρονου ιερέα πατέρα Διονυσίου. «Είμαι 96 χρονών, ήμουν ο ιερέας που βάφτισε τον Στάθη και τώρα με αξιώνει ο θεός να τον ορκίσω Δήμαρχο» είπε ο ιερέας, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και τη συγκίνηση να είναι έντονη. Χαρακτηριστικό είναι πως ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Αντζινάς βούρκωσε με τα λόγια του ιερέα, γεγονός που δεν πέρασε ασχολίαστο.

Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των νέων δημοτικών συμβούλων, με χαρακτηριστικότερο εκείνο που σχηματίστηκε μεταξύ των παρατάξεων του κ. Ευαγγέλου και του κ. Χατζηδάκη. Απο κοντά σε αυτό το πηγαδάκι ήταν και ο κ. Αραμπατζής, ο οποίος είχε ευχάριστη διάθεση και πειράγματα. Ο κ. Ευαγγέλου, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του απέσπασε θερμό χειροκρότημα όταν ανέφερε πως «θα στηρίξουμε όποια προσπάθεια της διοίκησης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, θα κάνουμε όμως ισχυρή αντιπολίτευση σε ό,τι κρατάει την πόλη στο παρελθόν».

Το highlight της ορκωμοσίας, ωστόσο, ήταν η γραβάτα του νεοκλεγέντος Δημάρχου, η οποία είναι η ίδια με εκείνη του βασιλιά Καρόλου του Ηνωμένου Βασιλείου, στη συνάντηση που είχε με τον Βρετανό Πρωθυπουργό. Πρόκειται για τη χαρακτηριστική γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες.

psiropoulos karolos Τα Παραλειπόμενα Της Ορκωμοσίας Στην Ηλιούπολη: Οι Γκρίνιες, Η Συγκίνηση & Η «Βασιλική» Γραβάτα

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ