Facebook Pixel

Δημοτικα

Τα Δημοσιεύματα Φέρνουν Αποτέλεσμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τα Δημοσιεύματα Φέρνουν Αποτέλεσμα

Άμεση ήταν η παρέμβαση των συνεργείων του Δήμου Ηλιούπολης στο χθεσινό δημοσίευμα του ilioupolinews.gr για την εστία μπαζών που είχε δημιουργηθεί πέριξ του άλσους Δημήτρης Κιντής.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το ilioupolinews.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία με συγκεντρωμένα μπάζα και ογκώδη αντικείμενα πλησίον του δημοτικού θεάτρου. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, η συγκεκριμένη στοίβα βρισκόταν εκεί για κάποια 24ωρα, ωστόσο μετά το δημοσίευμα, η κινητοποίηση του δημοτικού μηχανισμού ήταν άμεση.

Μία ώρα μετά τη δημοσίευση της σχετικής φωτογραφίας, το σημείο ήταν καθαρό, όπως ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Αντζινάς με ανάρτησή του.

image 1 Τα Δημοσιεύματα Φέρνουν Αποτέλεσμα

Yπενθυμίζεται πως με βάση τον νέο κανονισμό καθαριότητας η εναπόθεση μπαζών και άλλων ογκωδών αντικειμένων επισύρει αυστηρά πρόστιμα. Οι πολίτες που θέλουν να εναποθέσουν μπάζα, οφείλουν να μισθώνουν ειδικούς κάδους, ενώ για τα ογκώδη αντικείμενα θα πρέπει να καλούν στο 15377.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ