Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ταλαιπωρία & Συνωστισμός Έξω Από Το Εμβολιαστικό Κέντρο

Καταγγελίες πολιτών στο ilioupolinews

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ταλαιπωρία & Συνωστισμός Έξω Από Το Εμβολιαστικό Κέντρο

Ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι πολίτες που προσέρχονται για να εμβολιαστούν τις τελευταίες ημέρες στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

Δεκάδες πολίτες συγκεντρώνονται έξω από την κεντρική είσοδο του κέντρου υγείας, χωρίς να υπαρχει μέριμνα για τήρηση των αποστάσεων απο κανέναν αρμόδιο, ενώ η αυξημένη θερμοκρασία και η ηλιοφάνεια -ειδικά τις τελευταίες ημέρες- οδηγούν τους παρευρισκόμενους να συνωστίζονται στη σκιά των δέντρων για να βρουν μια ανάσα δροσιάς.

Όπως αναφέρουν πολίτες στο ilioupolinews.gr «είναι ζήτημα χρόνου να ξεκινήσουν οι λιποθυμίες», καθώς η αναμονή κάτω από τον ήλιο είναι αρκετή και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όσο πλησιάζει το καλοκαίρι. Στο πρόβλημα συμβάλλει και η έλλειψη χώρων αναμονής εντός του κέντρου υγείας με τον Δήμο Ηλιούπολης να καλείται να λύσει αυτό το πρόβλημα άμεσα. Πολλοί πολίτες μάλιστα συμπληρώνουν τη φόρμα του εμβολιασμού επάνω στους υπαίθριους κάδους, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπεζάκι στην υποδοχή του κτιρίου.

Μια σειρά από αποσπώμενες τέντες σκίασης και διάθεση μπουκαλιών νερού στους παρευρισκόμενους δεν θα είχε μεγάλο κόστος για τον Δήμο, ενώ να βοηθούσε στην ομαλή διαδικασία των εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ