Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεχή Περιστατικά Δολιοφθορών Σε ΙΧ Πέριξ Του Πάρκου «Χαλικάκι» Στην Ηλιούπολη

Κάτοικοι μίλησαν στο ilioupolinews για σωρεία περιστατικών δολιοφθοράς στα ελαστικά των ΙΧ της ευρύτερης περιοχής.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχή Περιστατικά Δολιοφθορών Σε ΙΧ Πέριξ Του Πάρκου «Χαλικάκι» Στην Ηλιούπολη

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον 25 φαίνεται πως είναι τα περιστατικά δολιοφθοράς σε ΙΧ που βρίσκονται παρκαρισμένα στα στενά γύρω από το πάρκο Χαλικάκι στην Ηλιούπολη τους τελευταίους 2 μήνες.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι στο ilioupolinews, τα περιστατικά δολιοφθοράς έχουν πυκνώσει τις τελευταίες εβδομάδες, με άγνωστους να σκάνε λάστιχα αυτοκινήτων με αιχμηρά αντικείμενα τις βραδινές ώρες, φέρνοντας προ εκπλήξεων τους ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες οι δράστες δεν προβαίνουν απλά σε αφαίρεση του αέρα μέσω της βαλβίδας, αλλά προξενούν σημαντικές ζημιές στα ελαστικά, ενώ υπάρχουν και 3 περιπτώσεις και με άλλου τύπου φθορές (σπασμένους καθρέφτες) σε αυτοκίνητα. Για την πλειονότητα των περιστατικών έχει ήδη λάβει γνώση η αστυνομία, ωστόσο αρκετά δεν έχουν καν καταγραφεί.

Οι περίοικοι που μίλησαν στο ilioupolinews συνδέουν τα φαινόμενα με τη δράση ομάδων ανηλίκων στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που συνέβη πριν λίγες ημέρες στο πάρκο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ