Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεργοί: “Να Δείξουμε Σύνεση Στην Διανομή Έντυπου Προεκλογικού Υλικού”

Μια ανακοίνωση που καλεί τους υποψήφιους να επιδείξουν σύνεση στη χρήση έντυπου προεκλογικού υλικού εξέδωσαν οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Συνεργοί: “Να Δείξουμε Σύνεση Στην Διανομή Έντυπου Προεκλογικού Υλικού”

Μια ανακοίνωση που καλεί τους υποψήφιους να επιδείξουν σύνεση στη χρήση έντυπου προεκλογικού υλικού εξέδωσαν οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”.

Η δημοτική παράταξη, με μια εκτενή ανακοίνωση της, ζητά από όλους τους υποψηφίους να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στο περιβάλλον, περιορίζοντας την ρύπανση και την άσκοπη χρήση φυλλαδίων και άλλου προεκλογικού υλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Συνεργών”:

Λιγότεροι από πέντε μήνες απομένουν έως τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Και όπως είναι αναμενόμενο οι προσπάθειες απεύθυνσης των δημοτικών παρατάξεων προς τους συμπολίτες μας θα ενταθούν.

Η παραδοσιακή επικοινωνιακή τακτική θέλει τις δημοτικές παρατάξεις να χρησιμοποιούν άπειρο έντυπο υλικό, αφίσες, τρικάκια, ακόμη και αεροπανό για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ηλιούπολη. Την προεκλογική περίοδο η πόλη γίνεται αγνώριστη. Όλοι οι υποψήφιοι μιλάνε για την καθαριότητα στην πόλη, άλλοι μιλάνε για έξυπνες πόλεις και άλλοι για σύγχρονες πόλεις. Μένει να δούμε ποιοι θα «ασελγήσουν» πάνω στην πόλη και τους κατοίκους της – πριν καν εκλεγούν.

Οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη» σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο έντυπο υλικό, το οποίο και θα φροντίσουμε να μοιραστεί στοχευμένα και δεν θα πεταχτεί απλά στους δρόμους της πόλης. Θα θεωρήσουμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά κάποιου υποψήφιου, και της παράταξής του, ο οποίος θα επιλέξει να γεμίσει την Ηλιούπολη με αφίσες αυτοπροβολής ή με τρικάκια τους δρόμους.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις και τους υποψηφίους να επιδείξουν σεβασμό, τόσο στην ίδια την πόλη όσο και στους κατοίκους της. Να την διατηρήσουν καθαρή, να κάνουν πράξη τις οικολογικές ευαισθησίες τους και όχι μόνο να μιλάνε για αυτές. Κατά την προεκλογική περίοδο θα ασχοληθούμε σχολαστικά με τον υποψήφιο, και την παράταξή του, που δεν θα τηρήσει το αυτονόητο.

Μαζί με την εκλογή δημάρχου, σκοπεύουμε να εκλέξουμε και να κοινοποιήσουμε – από πριν –, ανάμεσα από όλους τους υποψήφιους, εκείνον που θα σπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και το εργατικό δυναμικό, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να μαζέψουν ό,τι θα έχει αφήσει πίσω του.

Ζούμε σε μια εποχή στην οποία τα κοινωνικά δίκτυα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου το 50% των πολιτών είναι καθημερινοί χρήστες τους. Οι αφίσες και τα τρικάκια δεν είναι ο μόνος τρόπος.

Υποψήφιοι, κρατήστε την πόλη καθαρή. 
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ