Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεδριάσεις Μέσω Τηλεδιάσκεψης Στον Δήμο Ηλιούπολης

Τεχνολογικές εξελίξεις στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης φέρνει ο κορωνοϊός.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεδριάσεις Μέσω Τηλεδιάσκεψης Στον Δήμο Ηλιούπολης

Τεχνολογικές εξελίξεις φαίνεται πως θα φέρει στον Δήμο Ηλιούπολης η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς η υποχρεωτική καραντίνα υποχρεώνει τους δημοτικούς συμβούλους να μένουν στο σπίτι, χωρίς να μπορούν να συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων.

Τη λύση στο πρόβλημα διεξαγωγής των επιτροπών του Δήμου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται πως βρήκε ο πρόεδρος του συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης, ο οποίος με επιστολή προς τους συναδέλφους του αναφέρει: «Θεωρώντας, ότι η τηλεδιάσκεψη είναι ο πιο πρόσφορος και άμεσος τρόπος
συνεδρίασης και ότι όλοι σήμερα διαθέτουμε τον σχετικό εξοπλισμό, θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το συγκεκριμένο σύστημα, που θα εφαρμοστεί και θα σας παρέχουμε τις σχετικές οδηγίες εφαρμογής και χρήσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr ο κ. Γεωργάκης και οι συνεργάτες του δουλεύουν πυρετωδώς για την υλοποίηση του σχεδίου τηλεδιασκέψεων, που θα διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων σε δημοτικό επίπεδο εν μέσω καραντίνας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ