Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνάντηση Χατζηδάκη – Ζέρβα Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Χατζηδάκη – Ζέρβα Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον συνάδελφο του, Δήμαρχο Θεσαλονίκης είχε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κατά την επίσκεψη του στη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Χατζηδάκης συναντήθηκε με τον κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τους δύο δημάρχους να ανταλλάσουν απόψεις και τεχνογνωσία σε ζητήματα αυτοδιοίκησης. Το κοινό πολιτικό χαρακτηριστικό που συνδέει τους δύο αιρετούς είναι πως και οι δύο διοικούν τους Δήμους τους με μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς στον πρώτο γύρο των εκλογών του 2019 είχαν έρθει δεύτεροι.

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει σχεδόν 3πλάσιο μέγεθος σε έκταση και 4πλάσιο σε πληθυσμό από τον Δήμο Ηλιούπολης, αλλά πολλές αντιστοιχίες και ένα κοινό χαρακτηριστικό, αφού ως δήμαρχοι και οι δυο μας κληθήκαμε να ασκήσουμε διοίκηση σε δυο μεγάλους δήμους, ο ένας με 7 Δημοτικούς Συμβούλους στους 49 και ο άλλος με 6 στους 41, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών του 2019.»

Η ανακοίνωση του δημάρχου Ηλιούπολης, συμπληρώνει: «Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η τοπική Αυτοδιοίκηση, για την ανάγκη επίσπευσης της εκτέλεσης των χρηματοδοτούμενων έργων που θα αναβαθμίσουν τις πόλεις μας και ανταλλάξαμε απόψεις για τις δυσκολίες, τις προτεραιότητες και τις λύσεις που σχεδιάζουμε για το σήμερα και το αύριο»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ