Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Με Τον Γ.Γ Εμπορίου

Άλλη μια θεσμική συνάντηση για τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Του Προέδρου Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Με Τον Γ.Γ Εμπορίου

Άλλη μια σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο ενός μπαράζ θεσμικών επαφών είχε σήμερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Μετά τις συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ και σειρά δημόσιων παρεμβάσεων, ο κ. Μπίρλης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν πληθώρα θεμάτων, με κύριο άξονα της συζήτηση να είναι η προστασία των επιχειρήσεων από το παραεμπόριο, καθώς και το μέλλον της αγοράς, μετά και το φημολογούμενο άνοιγμα του λιανεμπορίου την προσεχή Δευτέρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, μάλιστα, ετοίμαζε μεγάλη εκδήλωση στην πόλη γύρω από το ζήτημα του παρεμπορίου, ωστόσο η πανδημία ανέβαλλε τη διεξαγωγή της επ’ αόριστον, χωρίς ωστόσο να έχει ακυρωθεί. Στελέχη του εμπορικού συλλόγου σχεδιάζουν ήδη πληθώρα παρεμβάσεων μετά την χαλάρωση των μέτρων, ενώ ήδη δρομολογούνται μεγάλες εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς στην πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ