Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Με Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Δημήτρη Ευαγγέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Με Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Δημήτρη Ευαγγέλου

Μια συζήτηση εφόλης της ύλης για την τοπική αυτοδιοίκηση είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Οι δύο άνδρες, συναντήθηκαν στο δημαρχείο Τρικάλων, όπου είχαν συζήτηση επί 2 ώρες για θέματα αυτοδιοίκησης και ψηφιακού μετασχηματισμού. Όπως μεταφέρουν στελέχη της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» ο κ. Ευαγγέλου κράτησε πολλές σημειώσεις, ενώ «βομβάρδισε» τον κ. Παπαστεργίου με ερωτήσεις για θέματα απλούστευσης διαδικασιών για τους δημότες, καθώς και για ζητήματα διαχείρισης της καθημερινότητας ενός Δήμου.

«Όραμα μας είναι να εφαρμόσουμε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες πολιτικές, καθιστώντας την όμορφη πόλη μας σε έναν σύγχρονο δήμο που θα προάγει τη ζωή των δημοτών του και θα αποτελεί σημείο αναφοράς και γι αυτό θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

Screenshot 20230220 191959 Viber Συνάντηση Με Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου Για Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης Δημήτρη Ευαγγέλου
Aπό αριστερά: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης Δημήτρης Ευαγγέλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη» Βαγγέλης Κεφαλάς.

Η νεοσυσταθείσα παράταξη, πριν μία εβδομάδα ανακοίνωσε τους πρώτους 32 υποψηφίους της, δύο μόλις μήνες από την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της, ενώ την Κυριακή 5/3/23 θα πραγματοποιήσει την πρώτης της πολιτική εκδήλωση στο δημοτικό αναψυκτήριο του άλσους «Δ. Κιντής» στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ