Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συνάντηση Με Πολίτες Και Τοπικά Στελέχη Της ΝΔ Για Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συνάντηση Με Πολίτες Και Τοπικά Στελέχη Της ΝΔ Για Τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με απλούς πολίτες είχε ο βουλευτής της ΝΔ στον νότιο τομέα κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ηλιούπολη.

Ο νεαρός βουλευτής επισκέφθηκε την πλατεία Φλέμινγκ, μιλώντας με πολίτες αλλά και με μέλη της τοπικός οργάνωσης της ΝΔ στην πόλη, στο cafe “Λούκουμος” επί της λεωφόρου Ειρήνης. Στην συνάντηση που παρευρέθησαν περίπου 25 άτομα, έγινε εκτενής συζήτηση για το ζήτημα της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, με τον βουλευτή να επισημαίνει πως πρόκειται για «εξωγενείς» κρίσεις, τις οποίες ωστόσο η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει μια δέσμες μέτρων.

Ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στα πρόσφατα ανακοινωθέντα από τον πρωθυπουργό μέτρα, σύμφωνα με τα οποία, ουσιαστικά αναιρείται η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μέτρα της κυβέρνησης για την επιδότηση καυσίμων, τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πολιτών, ακούγοντας τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ