Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Κωνσταντάτου, Χατζηδάκη & Χαρδαλιά Για Την Αντιπυρική Προστασία Του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Κωνσταντάτου, Χατζηδάκη & Χαρδαλιά Για Την Αντιπυρική Προστασία Του Υμηττού

Συνάντηση με αποκλειστικό θέμα τη την πρόληψη και την αντιπυρική προστασία του Υμηττού είχαν σήμερα το πρωί στελέχη του ΣΠΑΥ με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συμμετείχαν εκ μέρους του ΣΠΑΥ ο πρόεδρος και Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος και ο αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, καθώς και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Στέφανος Κολοκούρης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε η συνολική στρατηγική του ΣΠΑΥ για τη θωράκιση του Υμηττού καθώς και το σύνολο των δράσεων που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ στο πλαίσιο της φετινής αντιπυρικής περιόδου. Παράλληλα, κατατέθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της προτασίας του βουνού με επιπλέον μέτρα όπως η συντήρηση των δασικών δρόμων και η απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών και πεσμένων δέντρων από τη “Μήδεια”.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προετοιμασία του ΣΠΑΥ για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του Συνδέσμου με την ενίσχυση των αναγκαίων έργων πρόληψης.

Αύριο, 9/6 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΠΑΥ, παρουσία των Δημάρχων, όπου θα ενημερωθεί η ολομέλεια για την πορεία των εργασιών και τις επιπλέον ενέργειες που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ