Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Γ.Σ.Η Με Στελέχη Της Παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Συνάντηση Του Γ.Σ.Η Με Στελέχη Της Παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω»

Συνάντηση σε καλό κλίμα είχαν εκπρόσωποι του γυμναστικού συλλόγου Ηλιούπολης με τον επικεφαλής και στελέχη της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω».

Μετά τις συσκέψεις με τις παρατάξεις, «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» και «ΕΝΑΚ», σειρά είχε η παράταξη του κ. Αραμπατζή, ο οποίος συνοδευόταν από τη δημοτική σύμβουλο Άντα Καραχάλιου, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παντελή Φασόη και τους ειδικούς συμβούλους Κώστα Ραβάνη και Νίκο Καραβαγγέλη.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Η μαζί με τους εφόρους των τμημάτων, ενημέρωσαν τα στελέχη της παράταξης για την σημερινή κατάσταση του σωματείου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με τον κ. Αραμπατζή να δεσμεύεται να σταθεί αρωγός στα αιτήματα του συλλόγου.

Στο παρελθόν ο κ. Αραμπατζής είχε αναδείξει αρκετά ζητήματα που αφορούσαν τον Γ.Σ Ηλιούπολης, με πιο πρόσφατο το ζήτημα της μη-καθόδου του τμήματος γυναικείου μπάσκετ στην Α2 εθνική κατηγορία. Σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Αραμπατζής είχε αναφέρει πως «ο Δήμος Ηλιούπολης θα μπορούσε να προσφέρει πολλά και να σταθεί δίπλα στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ