Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης – Τι Συζητήθηκε

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Με Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης – Τι Συζητήθηκε

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δήμαρχου Ηλιούπολης με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κκ. Θανάση Μπίρλη και Θάνο Ζαζα.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα μέτρα στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, με τον Δήμαρχο να τονίζει πως  για τα μέτρα στην εστίαση ότι θα τηρηθούν απόλυτα οι αποφάσεις τις κυβέρνησης, ενώ δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημα του Ε.Σ.Η. για διεύρυνση των δικαιούχων στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την διεξαγωγή της ημερίδας για το διαδικτυακό έγκλημα τους επόμενους μήνες και εφόσον το επιτρέψει η πολιτεία, καθώς η συγκεκριμένη εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΕΣΗ είχε ακυρωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Πλούσια Ατζέντα Εκδηλώσεων Που Προτείνει Ο ΕΣΗ

Μπορεί η πανδημία να έχει αναβάλει επ αόριστον τις φυσικές εκδηλώσεις, ωστόσο τα στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου δουλεύουν ήδη επάνω σε εκδηλώσεις που προορίζονται μετά το τέλος της πανδημίας. Ήδη έχει προταθεί στον Δήμαρχο η δημιουργία «γιορτής σοκολάτας» και «φεστιβάλ μπύρας», με τον Γιώργο Χατζηδάκη να ανταποκρίνεται καταρχήν θετικά στις ιδέες.

Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα κρατήσουν τα μέτρα και εάν οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα επανέλθουν σύντομα στη φυσιολογική τους ροή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ