Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνάντηση Ευσταθίου Σε Χαλαρό Κλίμα Με 30 Υποψηφίους Των Εκλογών Του 2019

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Ευσταθίου Σε Χαλαρό Κλίμα Με 30 Υποψηφίους Των Εκλογών Του 2019

Την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν είχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», καθώς πριν λίγες ημέρες συναντήθηκαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής της Αγίας Μαρίνας, με προτροπή του υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Ευσταθίου.

Οπως πληροφορούμαστε από θαμώνες του μαγαζιού, κ. Ευσταθίου, συναντήθηκε με 30 άτομα σε φιλικό κλίμα, χωρίς ωστόσο το περιεχόμενο της συζήτησης να είναι αμιγώς πολιτικό. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν βγήκε καμιά φωτογραφία κατόπιν δικού του αιτήματος, καθώς επρόκειτω περισσότερο για μια φιλική μάζωξη, παρά για μια προεκλογικού χαρακτηρα συγκέντρωση.

Ο κ. Ευσταθίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους του ανέφερε πως ο σκοπός της συνάντησης είναι για δείξει εμπρακτα την ευγνωμοσύνη για την στήριξη τους, αναφέροντας απλά θα είναιαι υποψήφιος Δήμαρχος, χωρίς να συζητηθεί ο,τιδήποτε άλλο αφορά στις εκλογές. Μάλιστα, όπως «διέρρευσε» από συνδετημόνες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος καταχειροκροτήθηκε όταν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο σύμπραξης με τον κ. Αραμπατζή, τονίζοντας πως θα εξαντληθεί κάθε πιθανότητα διαλογου.

Όπως φαίνεται ο κ. Ευσταθίου έχει πολλούς φίλους και υποστηρικτές στην εκλογική «κούρσα» που ξεκινά και επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ