Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης: Θέμα Παραίτησης Του Συμπαραστάτη Του Δημότη

Έμμεσο θέμα παραίτησης του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του δήμου Ηλιούπολης τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης: Θέμα Παραίτησης Του Συμπαραστάτη Του Δημότη

Έμμεσο θέμα παραίτησης του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του δήμου Ηλιούπολης τέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “ΗΛΙΟΠόλις – Ανθρώπινη Πόλη” Δημήτρης Ασβεστάς, σε ερώτηση προς τον Δήμαρχο, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τη δράση του συμπαραστάτη, αναφέροντας πως σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου, ο θεσμός υπολειτουργεί και το γραφείο του συμπαραστάτη είναι μόνιμα κλειστό. Ο κ. Ασβεστάς ζήτησε εξηγήσεις, καθώς όπως αναφέρθηκε σε δεύτερο χρόνο, τίθεται ηθικό ζήτημα λόγω προεκλογικής περιόδου, καθώς ο συμπαραστάτης του δημότη του Δήμου Ηλιούπολης είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Γαβριήλ Αραμπατζής.

Στην άπαντηση που έδωσε ο Δήμαρχος, ανέφερε πως για λόγους ευγενούς άμιλας και σεβασμού προς τον συνυποψήφιο του κ. Αραμπατζή, του δεν έχει ζητήσει την παραίτηση του, δηλώνοντας ωστόσο πως “Ελπίζω την δευτέρα να έχω στα χέρια μου την παραίτηση του”.

Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία για την παραίτηση του συμπαραστάτη ενόψει εκλογών είναι η 26 Απριλίου 2019

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης: Θέμα Παραίτησης Του Συμπαραστάτη Του Δημότη
  1. Ο/Η ΑΙΜΙΛΙΑ λέει:

    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Τί θά γίνέί μέ τίς ΒΈΡΆΝΤΈΣ ΚΆΤΆΣΤΉΜΆΤΏΝ πόύ δήμίόύργήθήκάν στά ΠΈΖΌΔΡΌΜΊΆ….ΠΆΡΆ ΠΌΛΛΈΣ ΠΈΡΊΠΤΏΣΈΊΣ…..ΤΊ θά γίνέί μόνό τό χρήμά έχέί ΆΞΊΆ ΚΎΡΊΌΊ…? ΌΛΉ Ή ΉΛΊΌΎΠΌΛΉ ΠΛΆΣΤΊΚΌΎΡΆ ΚΆΊ ΚΆΤΆΠΆΤΉΣΉ ΠΈΖΌΔΡΌΜΊΏΝ…ΈΛΈΌΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ