Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συμβολική Δίωρη Διαμαρτυρία Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Υπέρ Των Εργαζομένων «Covid-19» Με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Συμβολική Δίωρη Διαμαρτυρία Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Υπέρ Των Εργαζομένων «Covid-19» Με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης αποφάσισε να τηρήσει δίωρη διαμαρτυρία υπέρ των εργαζομένων «Covid-19», με σκοπό την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Την Τρίτη 22/03 παρέμειναν συμβολικά κλειστοί οι χώροι εργασίας του Δήμου Ηλιούπολης από τις 13:00 το μεσημέρι έως τις 15:00 το απόγευμα, προς αναγνώριση της σημαντικής συμβολής των εργαζομένων συμβασιούχων για την αντιμετώπιση του «Covid-19» και προς υποστήριξη του αιτήματος τους για οριστικοποίηση της θέσης τους.

Σύμφωνα με τον Δήμο Ηλιούπολης οι υπάλληλοι που προσλήφθηκαν λόγω της πανδημίας αποτέλεσαν απαραίτητο δυναμικό προσωπικό στην διαχείριση της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο, αφού κρατούσαν τα σχολεία καθαρά & ασφαλή για τα παιδία και τους εκπαιδευτικούς, ενώ πραγματοποιούσαν και άλλες εργασίες ή υπηρεσίες στον Δήμο Ηλιούπολης.

Με αφορμή την λήξη των συμβάσεων των εργαζομένων στις 31 Μαρτίου του 2022 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης ζητά από την κυβέρνηση:

  •  Να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα με την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης, για την άμεση και έγκαιρη μετατροπή των συμβάσεων «Covid-19» σε Αορίστου Χρόνου.
  • Να αποδέχεται τις αγωγές των εργαζομένων συμβασιούχων «Covid-19», καθώς καλύπτουν πάγιες, διαρκείς και απαραίτητες ανάγκες του Δήμου και θα τις στηρίξει στο δικαστήριο.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ