Facebook Pixel

Αθλητικα

Στον Ίδιο Όμιλο Χαραυγιακός & Διάνα Στην Α’ ΕΠΣΑ – Οι Δηλώσεις Των Δύο Προπονητών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στον Ίδιο Όμιλο Χαραυγιακός & Διάνα Στην Α’ ΕΠΣΑ – Οι Δηλώσεις Των Δύο Προπονητών

Τουλάχιστον 2 ηλιουπολίτικα τοπικά ντέρμπι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της πόλης, καθώς δύο εκ των τοπικών σωματείων της Ηλιούπολης θα αγωνιστούν στον ίδιο όμιλο στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Λόγος για τον Χαραυγιακό και τη Διάνα, οι οποίες κληρώθηκαν στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης. Η κλήρωση αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική, με τις δύο ηλιουπολίτικες ομάδες να έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική.

Με αφορμή την κλήρωση, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε δηλώσεις σχετικά με τις προσδοκίες για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Γαλάνης: «Η Δυσκολότερη Κλήρωση Των Τελευταίων Ετών»

Mιλώντας στο soccerlive.gr, o τεχνικός του Χαραυγιακού Βαγγέλης Γαλάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολος ο όμιλος, ο δυσκολότερος των τελευταίων ετών! Υπάρχουν πολλές καλές και ιστορικές ομάδες και γι’ αυτό θεωρώ ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα, στο οποίο μπορεί να χάνεις βαθμούς στην έδρα σου και να πηγαίνεις εκτός να κερδίζεις».

Κουσάνας: «Κίνητρο Για Εμάς Η Δυσκολία – Όμιλος Επιπέδου Γ’ Εθνικης»

Από τη μεριά του ο προπονητής της Διάνα, έκανε λόγο για «όμιλο επιπέδου Γ’ Εθνικής» με πολλές ομάδες να έχουν κάνει πολλές και ποιοτικές προσθήκες στα ρόστερ τους. «Η δυναμικότητα των ομάδων είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Κάθε εβδομάδα θα έχει ντέρμπι, επομένως μπορείς να κάνεις μόνο βραχυπρόθεσμα σχέδια», επεσήμανε στο soccerlive.gr ο κ. Κουσάνας

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ