Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καθυστέρηση Στον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Του Δήμου

Πότε θα ξεκινήσει ο στολισμός.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Καθυστέρηση Στον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Του Δήμου

Πρόκειται για μια απορία που έχουν πολλοί Ηλιουπολίτες τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα το ilioupolinews δέχθηκε σχετικές ερωτήσεις από τοπικούς καταστηματάρχες: Γιατί δεν είναι ήδη στολισμένος ο δήμος;

Είναι ήδη 4 Δεκεμβρίου και οι περισσότεροι δήμοι της χώρας έχουν ήδη στολίσει τα κεντρικά τους σημεία, όπως συνηθίζεται. Είναι άλλωστε μία παράδοση που ενισχύει και τις επιμέρους τοπικές αγορές. Τοπικοί επιχειρηματίες και ιδρυτικά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, συνομιλώντας με το ilioupolinews αναρωτήθηκαν για την καθυστέρηση στον στολισμό του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δημαρχείο, ο στολισμός του Δήμου θα ξεκινήσει αύριο 5 Δεκεμβρίου 2018. Mάλιστα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο κατάθεση φακέλων για τον διαγωνισμό προμήθειας νέων στολιδιών, η διακήρυξη του οποίου είχε δημοσιευθεί στο site του δήμου στις 22 Νοεμβρίου 2018.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Καθυστέρηση Στον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό Του Δήμου
  1. Μην ανησυχείτε ο Δήμαρχος θα στολίσει την πόλη μας. Το κόστος θα είναι ΄΄μόνο” € ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑ EURO και ΕΞΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ( 49.773,60 ) σύμφωνα με τα ακόλουθα έγγραφα : https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%976%CE%91%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%A4%CE%A3%CE%A5?inline=true και https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9E41%CE%A9%CE%A1%CE%A5-%CE%A4%CE%94%CE%A9?inline=true.
    Καλές φωτεινές γιορτές… Για μας το κόστος είναι πολύ μεγάλο…. Αλλά εμείς είμαστε απλά ένα ιδιωτικό site και όχι αντιπολίτευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ