Facebook Pixel

Δημοτικα

Στο Πλευρό Του Τάσου Ευσταθίου Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγαδάκος

Ξεκίνησε την προεκλογική του «κούρσα» ο Τάσος Ευσταθίου, ανακοινώνοντας την ένταξη ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού στην παράταξή του.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Πλευρό Του Τάσου Ευσταθίου Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγαδάκος

Μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ευσταθίου θα πορευτεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Αγαδάκος.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ευσταθίου, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός εντάσσεται στην παράταξή του, στο πλαίσιο της συσπείρωσης του κεντροδεξιού χώρου στην Ηλιούπολη. Ο κ. Αγαδάκος είχε θητεύσει σε σημαντικά πόστα στον Δήμο Ηλιούπολης επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου και έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος 3 φορές, το 2006, το 2009 και το 2014.

«Συσπειρωνόμαστε! Με τον Γιώργο Αγαδάκο μας συνδέουν, εδώ και πολλά χρόνια, κοινοί αγώνες, κοινή πορεία αλλά και οικογενειακή φιλία. Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί μπροστά!» ήταν το μήνυμα του Τάσου Ευσταθίου στη φωτογραφία που ανάρτησε με τον Γιώργο Αγαδάκο και τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Καρανδρέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ