Facebook Pixel

Δημοτικα

Στις «Καλένδες» Η Δημιουργία Ποδηλατόδρομου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στις «Καλένδες» Η Δημιουργία Ποδηλατόδρομου Στην Ηλιούπολη

Αναβολή φαίνεται πως παίρνει το ζήτημα της δημιουργίας ποδηλατόδρομου στην Ηλιούπολη, με τη διοίκηση του Δήμου να «παγώνει» το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως μαρτυρά η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που αναρτήθηκε στη διαύγεια, η δαπάνη για την εκπόνηση σχετικής μελέτης για τη δημιουργία ποδηλατόδρομου στην πόλη μειώθηκε στο 0, μετά από 2 διαδοχικές περικοπές των 5.000 ευρώ έκαστη. Υπενθυμίζεται πως το αρχικό κόστος για τη συγκεκριμένη μελέτη ήταν 10.000 ευρώ, με βάση το τεχνικό πρόγραμμα του 2021.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε πραγματοποιηθεί ειδική συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη με τον υφυπουργό Γιώργο Αμυρά για τη δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, το έργο μένει προς το παρόν σε επίπεδο εξαγγελιών.

Όπως ορθά επισημαίνει σε ανάρτηση του ο κ. Κώστας Ραβάνης, ένας εκ των ιδρυτών της ποδηλατικής κοινότητας της Ηλιούπολης, «Η Ηλιούπολη είναι ένας Δήμος που δε διαθέτει ούτε μια ποδηλατική υποδομή, αλλά προετοιμάζεται να λάβει χρηματοδότηση €370χιλ. για να φέρει τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην πόλη».

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ