Facebook Pixel

Τοπικα

Στις 10 Μαρτίου Το Καρναβάλι Στην Ηλιούπολη – Κάλεσμα Του Δήμου Για Χορηγούς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στις 10 Μαρτίου Το Καρναβάλι Στην Ηλιούπολη – Κάλεσμα Του Δήμου Για Χορηγούς

Για τις 10 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Καρναβαλιού στην Ηλιούπολη, με τους αρμόδιους να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την οργάνωση και την προετοιμασία του.

Για ακόμα μια χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας 2 άρματα και συμβάλλοντας καθοριστικά στη διεξαγωγή, με τους επιχειρηματίες να αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία. Στα δύο προηγούμενα καρναβάλια (2020 & 2023), ο Ε.Σ.Η είχε ρόλο συνδιοργανωτή με τις επιχειρήσεις να προσφέρουν τόσο χορηγίες όσο και είδη.

Κάλεσμα Του Δήμου Για Χορηγίες

Από τη μεριά του ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί τις επιχειρήσεις της πόλης να βοηθήσουν την προσπάθεια με μια επιστολή η οποία αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς, τα οικονομικά του Δήμου μας δε μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες που χρειάζονται για μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Έχουμε την πεποίθηση οτι με την ενημέρωση και τη βοήθεια των ανθρώπων που κατοικούν, δραστηριοποιούνται και επιχειρούν στην πόλη μας, όπως εσείς, θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη όσα χρειάζονται για το καρναβάλι που, αναμφισβήτητα, θα δώσει πνοή και ζωντάνια στην Ηλιούπολη. Για την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, που θα διεξαχθεί το καρναβάλι, θα χρειαστούμε ζαχαρώδη, καραμέλες, σοκολατάκια, γλειφιτζούρια, σακουλάκια με γλυκά για να τα πετάμε στα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κονφετί, κορδέλες, στολές κλπ».

Ως ανταποδοτικά οφέλη, ο Δήμος προσφέρει προβολή των λογοτύπων των επιχειρήσεων που θα βοηθήσουν σε όλο το υλικό που θα τυπωθεί, καθώς στα social media και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ