Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Κοινωνική Καφετέρια SunCity Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Στην Κοινωνική Καφετέρια SunCity Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής

Το νέο εγχείρημα της κοινωνικής καφετέριας «SunCity Cafe» επισκέφθηκε ο Γαβριήλ Αραμπατζής μαζί με μέλη & δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω».

H κοινωνική καφετέρια που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ανοιχτή στην οδό Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών Ηλιουπολιτών, με το εγχείρημα της ενίσχυσης των ατόμων με αναπηρία που εργάζονται σε αυτό να έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Αραμπατζής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της καφετέριας αλλά και τον κ. Στεφανίδη από το Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια» για την συγκεκριμένη δομή και την λειτουργία της.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην κοινωνική καφετέρια «SUN CITY CAFE» δήλωσε πώς:

«Είναι μεγάλη μας η χαρά που βρεθήκαμε εδώ και ήπιαμε ένα υπέροχο καφέ, τον οποίο μας σέρβιραν και ετοίμασαν άτομα με αναπηρία. Στηρίζουμε την προσπάθεια του Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ ” Παναγία Ευαγγελίστρια”»

BeFunky collage 5 Στην Κοινωνική Καφετέρια SunCity Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ