Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Ο Ηλιουπολίτης Αποστόλης Στασινόπουλος Είναι Ο 2ος Νεότερος Υποψήφιος Δήμαρχος Στην Ελλάδα (VIDEO)

Mια θετική προεκλογική πρωτιά σημειώνεται στα εκλογικά ιστορικά της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Ο Ηλιουπολίτης Αποστόλης Στασινόπουλος Είναι Ο 2ος Νεότερος Υποψήφιος Δήμαρχος Στην Ελλάδα (VIDEO)

Mια θετική προεκλογική πρωτιά σημειώνεται στα εκλογικά ιστορικά της Ηλιούπολης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη” Αποστόλης Στασινόπουλος είναι ο νεότερος υποψήφιος Δήμαρχος στην ιστορία της Πόλης, αλλά και ο 2ος νεότερος υποψήφιος δήμαρχος στην Ελλάδα. Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2018. Πρώτη στη λίστα με τους νεότερους υποψηφίους Δημάρχους βρίσκεται η 24χρονη Χριστίνα Δολιανίδη, υποψήφια Δήμαρχος στο Μοσχάτο με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ποιος είναι ο Αποστόλης Στασινόπουλος

Ο Αποστόλης Στασινόπουλος είναι γεννημένος το 1993. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αρθογραφούσε συστηματικά σε έντυπα και διαδικτυακούς ιστότοπους ενώ άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στην Εφημερίδα των Συντακτών και στα Ενθέματα της Αυγής. Από νεαρή ηλικία έχει αναπτύξει έντονη πολιτική και κοινωνική δράση στην Ηλιούπολη, ενώ το 2018 ανακοίνωσε για πρώτη φορά την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Ηλιούπολης με την κίνηση «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη». Ήταν ενεργό μέλος του ελεύθερου κοινωνικού χώρου «Συνεργείο» που το 2013 δέχθηκε επίθεση από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

O Αποστόλης Στασινόπουλος είχε μιλήσει για την υποψηφιότητά του στην κάμερα του ilioupolinews.gr:

YouTube video

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ