Facebook Pixel

Αθλητικα

Σενάρια Για Επανέναρξη Προπονήσεων Τον Ιανουάριο Για Τη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σενάρια Για Επανέναρξη Προπονήσεων Τον Ιανουάριο Για Τη Γ’ Εθνική Κατηγορία

Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται η σταδιακή επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας από τo νέο έτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του soccerlive.gr, μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων της ΕΠΟ, του Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά και εκπροσώπων ποδοσφαιριστών και ομάδων της Γ’ Εθνικής, κατατέθηκαν απόψεις περί αναγκαίας επιστροφής των ομάδων στα γήπεδα, με την τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη διενέργεια συνεχών τεστ πριν από προπονήσεις και αγώνες.

Όπως αναφέρθηκε από τους αρμόδιους, η επιστροφή στα γήπεδα είναι κοινή πεποίθηση όλων των μερών, ωστόσο οι αποφάσεις θα ληφθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αφού υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα από την παρακολούθηση των υγειονομικών δεδομένων. Ήδη ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύθηκε για κατάθεση σχετικού αιτήματος επανέξαρξης στην ΕΠΟ, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις των ειδικών.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες, ωστόσο, που έχουν εκφράσει την αδυναμία τους να σηκώσουν το βάρος του κόστους διαρκών rapid tests, καθώς τα οικονομικά των σωματείων λόγω της πανδημίας βρίσκονται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.

Από την πόλη μας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συμμετέχουν ο Χαραυγιακός και ο Γ.Σ Ηλιούπολης, με την τελευταία να έχει θέσει ισχυρές βάσεις για άνοδο, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ