Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Σεφτελής: «Δεν Μπορεί Να Θεωρείται Τυχαία Η Φωτιά Δίπλα Στο ΚΥΤ»

Μια ανάρτηση που συζητήθηκε και γεννά ερωτηματικά.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σεφτελής: «Δεν Μπορεί Να Θεωρείται Τυχαία Η Φωτιά Δίπλα Στο ΚΥΤ»

Υπόνοιες για ενδεχόμενο δόλο στην πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα σύνορα Ηλιούπολης-Αργυρούπολος άφησε με ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ηλιούπολης.

Ο κ. Σεφτελής, σε ανάρτηση του, αναφέρει -μεταξύ άλλων- πως «η εκδήλωση της φωτιάς σε συνδυασμό με αυτή που εκδηλώθηκε και στο Κορωπί δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία και σίγουρα είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να μας προβληματίσει», τονίζοντας παράλληλα πως «Τα αίτια που την προξένησαν εξετάζονται και αναμένουμε τα σχετικά πορίσματα».

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δεν παρέλειψε, επίσης, να ευχαριστήσει τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Πηγές από την πυροσβεστική αναφέρουν πως τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Διεύθυνση Αντιμετώπιση Εγκλημάτων Εμπρησμού και εφόσον υπάρξουν αποδείξεις περί ενδεχόμενου δόλου, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ