Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Ετοιμότητα Για Την Επικείμενη Κακοκαιρία Ο Δήμος Ηλιούπολης

Ανακοίνωση από τον Δήμο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Ετοιμότητα Για Την Επικείμενη Κακοκαιρία Ο Δήμος Ηλιούπολης

Σε πλήρη επαγρύπνηση βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης με αφορμή την επέλαση της κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Έχει γίνει ο εφοδιασμός με την απαραίτητη ποσότητα αλατιού και τα ειδικά οχήματα του Δήμου είναι πανέτοιμα για προληπτικές ρίψεις, σε δύσβατες και επικλινείς οδούς της πόλης σε περίπτωση χιονόπτωσης».

Εάν η κατάσταση το επιβάλλει, ο Δήμος είναι έτοιμος για διανομή αλατιού σε δημότες, ενώ ήδη υπηρεσιακοί παράγοντες και εθελοντές της ΕΟΔΠΗ βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Θερμενόμενη Αίθουσα Στο Δημαρχείο

Στη διάθεση συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη θα βρίσκεται η θερμενόμενη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης, όπως σε κάθε κακοκαιρία, με τον Δήμο να καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι προσεκτικοί λόγω ενδεχόμενου παγετού.

Τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης για επικοινωνία των πολιτών όλο το 24ωρο και για αναφορές βλαβών, ζημιών ή κάθε ανάγκης βοήθειας συμπολιτών 210 99 70 001-002 και τα κινητά των δύο συνυπεύθυνων για την Πολιτική Προστασία Αντιδημάρχων, κκ Γιάννη Αντζινά 6944835410 και Κώστα Σεφτελή 6932379229.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε Ετοιμότητα Για Την Επικείμενη Κακοκαιρία Ο Δήμος Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Δημήτρης Χατζής λέει:

    Ωραία και πολύ χρήσιμα άρθρα και νέα για την πόλη μας.Μπράβο σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ