Facebook Pixel

Δημοτικα

Σε Εξέλιξη Η Διαδικασία Εκλογής Επικεφαλής Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σε Εξέλιξη Η Διαδικασία Εκλογής Επικεφαλής Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εκλογής του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» στην Ηλιούπολη, με τις αρχαιρεσίες να ολοκληρώνονται αύριο Πέμπτη.

Οι δύο υποψήφιοι επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» Δημήτρης Ασβεστάς και Θοδωρής Παπαδάτος, την προηγούμενη εβδομάδα τοποθετήθηκαν ανοιχτά στη γενική συνέλευση της παράταξης, ενώ σήμερα και αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία ανάδειξης του νέου επικεφαλής. Oι δύο υποψήφιοι επικεφαλής είχαν παραχωρήσει συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Ηλιοτυπία» πριν λίγες ημέρες, απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα για το παρόν και το μέλλον της πόλης. Μπορείτε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις, εδώ.

Σημειώνεται πως ο νέος επικεφαλής της παράταξης θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Τα Βιογραφικά Των Δύο Υποψηφίων

ΣΕΛΙΔΑ 10 ΑΣΒΕΣΤΑΣ 1024x683 1 Σε Εξέλιξη Η Διαδικασία Εκλογής Επικεφαλής Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»
Ο Δημήτρης Ασβεστάς

O Δημήτρης Ασβεστάς γεννήθηκε το 1960  και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Από το 1982 είναι βιοτέχνης στον κλάδο του Επίπλου. Είναι από τους βασικούς συντελεστές στη δημιουργία της δημοτικής κίνησης ΗΛΙΟΥ-πόλις και δημοτικός σύμβουλος απ΄ το 2014. Η συμμετοχή σε συνδικαλιστικά και συλλογικά όργανα πάντα από θέσεις ευθύνης, με ανιδιοτέλεια και ειλικρίνεια ,είναι τα βασικά χαρακτηρίστηκα που τον καθιέρωσαν στη πόλη μας.

ΣΕΛΙΔΑ 11 ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ 1024x683 1 Σε Εξέλιξη Η Διαδικασία Εκλογής Επικεφαλής Στην Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»
Ο Θοδωρής Παπαδάτος

Ο Θοδωρής Παπαδάτος είναι δικηγόρος Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Παρισιού και Οξφόρδης. Δραστηριοποιήθηκε από νεαρή ηλικία στα κοινά της Ηλιούπολης, ενώ έχει συμβάλει αποφασιστικά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Ήρθε κοντά με κινήσεις πολιτών και ιστορικά αυτοδιοικητικά στελέχη της πόλης (όπως, οι Παναγιώτης Πατσαβός και Χρήστος Κοκοτίνης), με αποτέλεσμα να του γίνει η τιμητική πρόταση για την ηγεσία της Δημοτικής Κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πόλις». 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΕκλογές 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ