Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Santamouris Barbershop: Μία «Rock» Όαση Της Ανδρικής Περιποίησης Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Santamouris Barbershop: Μία «Rock» Όαση Της Ανδρικής Περιποίησης Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ο Νεκτάριος Σανταμούρης διατηρεί ένα από τα πιο όμορφα, rock και πολυσυζητημένα barbershops στην Ηλιούπολη.

Σε νεαρή ηλικία, ανέλαβε το παραδοσιακό κουρείο του πατέρα του και το μετέτρεψε σε μια όαση ανδρικής περιποίησης, στην καρδιά της Αγίας Μαρίνας, στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για ένα από τα λίγα barbeshops της περιοχής, αποκλειστικά για άνδρες, που συνδυάζουν διακόσμηση, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

58372561 2799155276791184 2759887173422415872 o scaled Santamouris Barbershop: Μία «Rock» Όαση Της Ανδρικής Περιποίησης Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ο Νεκτάριος Σανταμουρης, ιδιοκτήτης του Barbeshop, εργάζεται από νεαρή ηλικία στο μαγαζί. Στην αρχή δίπλα στον πατέρα του, γρήγορα όμως, ανέλαβε τα «ηνία» μετατρέποντας ένα άλλοτε παραδοσιακό μπαρμπέρικο σε ένα σύγχρονο barbershop, με πελάτες όλων των ηλικιών. Ο Νεκτάριος είναι η «τρίτη γενιά» στο κατάστημα, διατηρώντας μακρόχρονη παράδοση, καθώς εκτός από τον πατέρα του κουρέας ήταν και ο παππούς του.

«Το θετικό είναι ότι έχουμε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τη δουλειά μας και πιστούς πελάτες από όλες τις ηλικίες» αναφέρει ο Νεκτάριος και συμπληρώνει «Για εμένα είναι πρωταρχικής σημασίας, εκτός από το να κερδίσω νέους σε ηλικία πελάτες να αφήνω ευχαριστημένους όλους αυτούς που στήριζαν το κατάστημα εδώ και δεκαετίες».

Διεύθυνση: Λ. Παναγούλη 7, Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης
Τηλέφωνο: 210-9705864


sponsored post Santamouris Barbershop: Μία «Rock» Όαση Της Ανδρικής Περιποίησης Στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςΚαθημερινά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ