Facebook Pixel

Αθλητικα

Γιώργος Ρέτζο: «Θα Γυρίσω Πιο Δυνατός Και Θα Γράψω Τη Δική Μου Ιστορία Στην Ηλιούπολη»

Το μήνυμα του ποδοσφαιριστή του ΓΣΗ μετά το χειρουργείο που είχε στο γόνατο.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γιώργος Ρέτζο: «Θα Γυρίσω Πιο Δυνατός Και Θα Γράψω Τη Δική Μου Ιστορία Στην Ηλιούπολη»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο παίκτης του ποδοσφαιρικού ΓΣΗ Γιώργος Ρέτζο ευχαρίστησε για την υποστήριξη στον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο παίκτης της Ηλιούπολης χειρουργήθηκε χθες στο γόνατο στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας που του στάθηκαν στη δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Ο Ρέτζο είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της καλής πορείας που σημειώνει ο ΓΣΗ στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Facebook:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στην διοίκηση της ομάδας μου, καθώς από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου σε ΟΛΑ τα επίπεδα της επέμβασης ευχαριστώ το προπονητικό τιμ του ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όλο τον κόσμο της ομάδας ,όλους τους συμπαίκτες μου έναν έναν ξεχωριστά…όλους εκείνους που μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων μου δίνουν δύναμη. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Καραχάλιο τόσο για την επέμβαση όσο για την ψυχολογική υποστήριξη αυτού του δύσκολου τραυματισμού.

ΥΓ: Θα γυρίσω πιο δυνατός για να γράψω την δίκη μου ιστορία»

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ