Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Κάλεσμα Ενότητας Και «Καθαρής Νίκης» Από Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Κεντρική Προεκλογική Του Ομιλία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Κάλεσμα Ενότητας Και «Καθαρής Νίκης» Από Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Κεντρική Προεκλογική Του Ομιλία

Κατάμεστη ήταν η πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Χατζηδάκη, με τους Ηλιουπολίτες να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα του Δημάρχου της πόλης.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος, δίνοντας μήνυμα νίκης και ανανέωσης της εμπιστοσύνης των Ηλιουπολίτων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «σας ζητω να ανανεωσετε την εμπιστοσύνη στη διοίκησή μας, για να συνεχίσουμε όλα όσα σχεδιάσαμε σε αυτή τη θητεία», ενώ παρέθεσε μια εκτενή λίστα παρεμβάσεων στα 4 χρόνια της διοίκησης στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα ανάπλασης των παιδικών χαρών της πόλης, αλλά και στην εξασφάλιση της υψηλότερης χρηματοδότησης στην ιστορία της πόλης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο, όπως ανέφερε «θα αλλάξει ριζικά την πόλη μας προς το καλύτερο». Παράλληλα, παρέθεσε μια σειρά έργων τα οποία βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης και σχεδιασμού και τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ αναφέρθηκε και στα σχολεία, τονίζοντας τις μαζικές εργασίες αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων. Ο κ. Χατζηδάκης απηύθυνε κάλεσμα ενότητας σε όλους τους Ηλιουπολίτες, καλώντας τους να στηρίξουν μαζικά την προσπάθεια της παράταξης του για την αναβάθμιση της Ηλιούπολης, ζητώντας νίκη από την πρώτη Κυριακή, ώστε να λάβει ισχυρή εντολή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Η παράταξή μας είναι μια γροθιά. Είμαστε 88 άνθρωποι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για το καλό της πόλης μας, πέρα από τις ιδεολογικές μας αφετηρίες» τόνισε κατά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Χατζηδάκης, εν μέσω χειροκροτημάτων.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ