Facebook Pixel

Αθλητικα

Δωρεάν Εισιτήρια Για Παιδιά Και Οικονομικά Ασθενέστερους Aπό Τους Rebels Στο Ματς Με Τον Αγροτικό Αστέρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Εισιτήρια Για Παιδιά Και Οικονομικά Ασθενέστερους Aπό Τους Rebels Στο Ματς Με Τον Αγροτικό Αστέρα

Σε μια κίνηση έμπρακτης στήριξης στην ομάδα της καρδιάς τους προχώρησαν τα μέλη του σύνδεσμου φίλων του Γ.Σ Ηλιούπολης «Rebels».

Ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Ηλιούπολης με τον Αγροτικό Αστέρα την Τετάρτη 18/5, οι Rebels προμηθεύτηκαν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, ο οποίος θα διατεθεί στην είδοσο του γηπέδου σε παιδιά και σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου εξασφάλισε ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων που θα διαθέσει στα εκδοτήρια του γηπέδου ΔΩΡΕΑΝ σε παιδιά μικρής ηλικίας αλλά και σε ενήλικους με οικονομικές δυσκολίες για να μπορέσουν και αυτοί να είναι στο πλευρό της ομάδας μας. Δεν περισσεύει κανένας σε αυτήν την μάχη», αναφέρει η ανακοίνωση των Rebels.

Kάλεσμα Στους Ηλιουπολίτες Από Την Ομάδα

Νωρίτερα, η ομάδα είχε απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Ηλιουπολίτες να γεμίσουν το γήπεδο στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο είναι καθοριστικό για τη συνέχεια των μπαράζ ανόδου στη Superleague 2. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, καθώς η ήττα στην πρώτη αγωνιστική από τον ΠΑΟ Ρουφ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους «κυανέρυθρους» για αρνητικό αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση της ομάδας: «Καλούμε τον κόσμο να γίνει ο «12ος παίκτης» και να βοηθήσει την ομάδα στην μάχη ανόδου στις μεγάλες κατηγορίες»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ