Facebook Pixel

Δημοτικα

Ψυρρόπουλος: «Παραλάβαμε Χάος Στην Καθαριότητα Του Δήμου» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Παραλάβαμε Χάος Στην Καθαριότητα Του Δήμου» (VIDEO)

Την κακή κατάσταση στην οποία παρέλαβε τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου και τα οχήματα στο δημοτικό αμαξοστάσιο περιέγραψε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με παρέμβασή του.

Κατά το τέλος της ενημέρωσης και της συζήτησης για την καθαριότητα, ο Δήμαρχος πήρε τον λόγο κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση για «χάος» στο δημοτικό αμαξοστάσιο και για σπατάλες. Αρχικά, ο Δήμαρχος, απαντώντας στον πρώην Δήμαρχο κ. Χατζηδάκη για τα οχήματα που προμηθεύτηκε η προηγούμενη δημοτική αρχή ανέφερε: «Κάποιοι μας παρουσιάζουν έναν κόσμο ονειρικά πλασμένο. Θυμίζω οτι είχε παραλάβει πάνω από 10 οχήματα από το πρόγραμμα φιλόδημος, και το ένα εξ αυτών έμενε 4 χρόνια ακινητοποιημένο και πλήρωνε ο Δήμος 7.000 ευρώ τον μήνα σε leasing χωρίς ντροπή».

Όπως επεσήμανε ο κ. Ψυρρόπουλος, η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε 70 ακινητοποιημένα οχήματα στο δημοτικό αμαξοστάσιο, χαρακτηρίζοντας το ως «νεκροταφείο οχημάτων», ενώ τόνισε πως γίνεται αγώνας για να επιδιορθωθούν οι ζημιές και να βγουν στην πόλη. «Μέσα σε 2 μήνες έχουμε επιδιορθώσει ένα JCB, μία επιπλέον αρπάγη και ένα λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα βγει στο δρόμο και το άλλο. Έχουμε επίσης φτιάξει το πλυντήριο κάδων, τη νταλίκα και θα συνεχίσουμε.»

Σχετικά με την ανακύκλωση, ο κ. Δήμαρχος άφησε αιχμές για ολιγωρία από την προηγούμενη διοίκηση, αναφέροντας πως παρέλαβε την ανακύκλωση στο 4,5%, ενώ έθεσε ως στόχο το 10% σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

«Καθαρίσαμε Την Πόλη Και Είμαι Υπερήφανος»

Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Δήμαρχος ανέφερε πως είναι υπερήφανος καθώς επί των ημερών του η πόλη καθάρισε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μικρόφωνο: «Γυρνάω πρωί-βράδυ την πόλη και είμαι πολύ περήφανος γιατί με τα λίγα μέσα που έχουμε είναι η καθαρότερη πόλη των τελευταίων ετών».

Δείτε το βίντεο:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Παραλάβαμε Χάος Στην Καθαριότητα Του Δήμου» (VIDEO)
  1. Ο/Η Παναγιώτης λέει:

    Η κατάσταση στην κατω Ηλιούπολη έχει επιδεινωθεί. Ας περάσει ο κ. Δήμαρχος κάποιο Σαββατοκύριακο από Κυδαθηναίων και Ν. Πολίτη για να δει την κατασταση .

  2. Ο/Η Πάνος λέει:

    Η παθογένειες χρόνων δε λύνονται μέσα σε δυο μήνες απλά μπαλώνονται όπως έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.
    Υπάρχουν όμοροι δήμοι δίπλα μας να παραδειγματιστούμε από αυτούς στον τομέα της καθαριότητας του οδοφωτισμού της δημοτικής συγκοινωνίας χρόνια προβλήματα στον δήμο μας τα οποία παραμένουν.
    Καλό είναι να πανηγυρίζουμε στο τέλος της δημοτικής θητείας εκεί θα κριθούμε για το έργο από τους δημότες και όχι στους δυο μήνες
    Είμαι 58 χρόνια στην Ηλιούπολη από τότε που γεννήθηκα δεν είδα να αλλάζει κάτι τα τελευταία 20-25 χρόνια που θα βελτίωνε την καθημερινότητα μου ως δημότη απλά μπαλώματα δεξιά και αριστερά.

  3. Ο/Η forosf λέει:

    Έλα να σε πάω μια βόλτα, να δούμε πόσο καθαρή είναι η Ηλιούπολη. Ποιον κοροϊδεύετε ήθελα να ήξερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ