Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Σειρά Νέων Εκδηλώσεων Με Προβολές Ταινιών Από Τους Νέους Των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη”

Μια νέα σειρά εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να δώσουν τροφή για σκέψη στις νέες και τους νέους της πόλης διοργανώνουν οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Σειρά Νέων Εκδηλώσεων Με Προβολές Ταινιών Από Τους Νέους Των “Συνεργών Με Την Ηλιούπολη”

Μια σειρά εκδηλώσεων που σκοπό έχουν να δώσουν τροφή για σκέψη στις νέες και τους νέους της πόλης διοργανώνουν οι νέες και οι νέοι των “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους. Οι εκδηλώσεις θα αφορούν σε προβολές ταινιών, που σύμφωνα με τους Συνεργούς, “θέλουμε να γίνουν εφαλτήριο για τη δημιουργία κριτικής σκέψης, η οποία είναι το βασικό εφόδιο ενός συγχρόνου πολίτη, ο οποίος οραματίζεται, κρίνει, ανταλλάσσει απόψεις, διεκδικεί και δημιουργεί”.

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην Αντίκα Café-Bar, όπου θα προβληθεί η ταινία «Σιδηρούς Σταυρός» (Cross of iron).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνεργών:

Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων μας, με γνώμονα πάντα τις ξεχωριστές ανησυχίες των νέων της Ηλιούπολης και όχι μόνο, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε νέες και καινοτόμες ιδέες. Οι ιδέες αυτές θέλουμε να γίνουν εφαλτήριο για τη δημιουργία κριτικής σκέψης, η οποία είναι το βασικό εφόδιο ενός συγχρόνου πολίτη, ο οποίος οραματίζεται, κρίνει, ανταλλάσσει απόψεις, διεκδικεί και δημιουργεί.

Όντας νέοι σε μια εποχή που τα ζητήματα της εκπαίδευσής μας τυχαίνουν μιας, σε μεγάλο βαθμό, απαθούς και χαλαρής αντιμετώπισης από τους αρμόδιους του Δήμου, και αντιλαμβανόμενοι πως η εκπαίδευση οφείλει να είναι πολυδιάστατη, επιχειρούμε να ανοίξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο ο οποίος στοχεύει στην σφαιρική ανάπτυξη των προσωπικοτήτων μας.

Πιστεύουμε, μεταξύ άλλων, πως η επαφή με την τέχνη είναι απαραίτητη για κάθε νέο.

Ξεκινάμε λοιπόν μια σειρά από προβολές, με απώτερο στόχο την, από κοινού, συζήτηση και ανάλυση των προβληματισμών μας.

Οι προβολές θα χωρίζονται σε θεματικές ενότητες και η κάθε ενότητα θα περιέχει τρεις ταινίες. Στο τέλος κάθε θεματικής θα μας δίνεται η ευκαιρία για έναν δημιουργικό διάλογο.

H πρώτη μας προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 19.00, στην Αντίκα Café-Bar. Ξεκινάμε δυναμικά με την αντιπολεμική ταινία «Σιδηρούς Σταυρός» (Cross of iron) και σας καλούμε όλους να την απολαύσετε και να προβληματιστείτε μαζί μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ