Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκτεταμένα Προβλήματα Ηλεκτροδότησης Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκτεταμένα Προβλήματα Ηλεκτροδότησης Στην Ηλιούπολη

Τεράστια προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στο δίκτυο διανομής ρεύματος, με πολλές γειτονιές του Δήμου Ηλιούπολης να έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δημιουργηθεί βλάβη από την «υπερφόρτωση» του δικτύου, λόγω των αυξημένων ενεργειακών αναγκών εν μέσω καύσωνα. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κάτω Ηλιούπολη, στην Αγία Μαρίνα, την Αγία Μαύρα και μέρος των Αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΔΕΔΔΗΕ, η βλάβη είναι εκτεταμένη, ωστόσο θα αποκατασταθεί έως τη 01:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εκτεταμένα Προβλήματα Ηλεκτροδότησης Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Odysseus λέει:

    20 χρόνια τώρα τα ίδια και τα ίδια προβλήματα .Δλδ προβλήματα με το ρεύμα, προβλήματα με τους αγωγούς του νερού που όλως τυχαίως σπάνε και ξαναφτιαχνωνται σαν το καταραμένο το γιοφύρι τση Άρτας, προβλήματα με σπείρες εγκληματικότητας που κατά ένα περίεργο τρόπο τους πήρε δέκα χρόνια για να πιάσουν τους μισούς. Και οι δήμαρχοι πηγαινοέρχονται, το τοπικό τμήμα δεν αλλάζει, και οι ίδιοι εργολάβοι παίρνουν τα ίδια έργα…ααα να μην πούμε για τις συμμορίες που τα παίρνουν βαποντοπικα μαγαζιά και όποιος δε πληρώσει το κλείνει.
    Ωραία πόλη ,χάλια τοπική διοίκηση χρόνια τώρα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ