Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρώτη Ανοικτή Συνάντηση Για Την Πρωτοβουλία «Είμαι Εδώ»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτη Ανοικτή Συνάντηση Για Την Πρωτοβουλία «Είμαι Εδώ»

Την πρώτη τους ανοικτή συνάντηση πραγματοποιούν τα μέλη της πρωτοβουλίας «Είμαι Εδώ», η οποία δημιουργήθηκε για την προστασία κάθε κακοποιημένης γυναίκας και θυληκότητας.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, οι ιδρύτριες της κίνησης αλληλεγγύης καλούν τις γυναίκες της πόλης σε μια πρώτη συνάντηση γνωρίμίας, προκειμένου να συζητήσουν γύρω από το φαινόμενο της έμφυλης βίας και να «σπάσουν τον κύκλο της βίας κατά των γυναικών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

«Καλούμε τις γυναίκες της πόλης μας, στην πρώτη μας ανοιχτή συνάντηση στο Σκαλί art (Εμπ.Κέντρο Ηλιοτρόπιο, Λεωφ. Ειρήνης 30) την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 μμ (ελεύθερη είσοδος) για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις και να θέσουμε τις βάσεις για τις παρακάτω δράσεις μας», αναφέρει η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 και λόγω περιορισμού στον αριθμό των συμμετεχόντων, απαραίτητη η κράτηση στο τηλ. 6978245661.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ