Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρωταθλήτριες Οι Νεανίδες Του Γ.Σ Ηλιούπολης Στο Μπάσκετ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρωταθλήτριες Οι Νεανίδες Του Γ.Σ Ηλιούπολης Στο Μπάσκετ

Την κορυφή του 35ου πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων στο μπάσκετ κατέκτησε η ομάδα του Γ.Σ Ηλιούπολης, μετά από μια συγκλονιστική τελική φάση.

Πέρα από την τεράστια συλλογική επιτυχία για τα κορίτσια του «Ήλιου», αναδείχτηκε MVP και η παίκτρια Γεωργία Δαμουλάκη. Θεμέλιος λίθος στην επιτυχία για τον Γ.Σ Ηλιούπολης ήταν η καθοδήγηση του ταλαντούχου προπονητή Σάκη Φέξη, και του έφορου Μίλτου Στανέλλου ο οποίος ήταν η ψυχή της ομάδας και συνέδραμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μπασούρης: «Συγχαρητήρια Στα Κορίτσια & Το Προπονητικό Team»

Το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα για την επιτυχία των νεανίδων του Γ.Σ Ηλιούπολης έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Μαρίνος Μπασούρης.

Στην ανάρτηση του, ο νεαρός αυτοδιοικητικός αναφέρει:

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη-παύει να είναι σύμπτωση». Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης για τη 2η συνεχόμενη κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης. Στην εποχή του κορωνοϊού είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις μια ομάδα συμπαγή, ειδικά σε αναπτυξιακές ηλικίες. Συγχαρητήρια λοιπόν στις παίκτριες και στους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας, τους Mίλτο Στανέλλο, Γιάννη Γερεουδάκη και Σάκη Φεξή. Όπως μου εξήγησε και ένας γκουρού του αθλήματος, λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το τρόπαιο δεύτερη συνεχόμενη φορά. Εύχομαι να τιμηθούν από το Δήμο μας και να πάρουν την προβολή που τους αναλογεί για την επιτυχία τους!

image Πρωταθλήτριες Οι Νεανίδες Του Γ.Σ Ηλιούπολης Στο Μπάσκετ

____________________

Φωτογραφία: INTIMEsports photo agency – Aναπαραγωγή από το website της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ