Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κάλεσμα Στους Υποψηφίους Δημάρχους Ηλιούπολης Για Debate

Μια πρόταση του ilioupolinews για την διαφάνεια στην πόλη μας, ένεκα των επικείμενων εκλογών.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Κάλεσμα Στους Υποψηφίους Δημάρχους Ηλιούπολης Για Debate

Oι εκλογές πλησιάζουν και το σκηνικό των υποψηφιοτήτων στην Ηλιούπολη αρχίζει να παγιώνεται, μετά από μήνες ρευστότητας.

Παρά το γεγονός οτι αρχίζει και διαμορφώνεται το προεκλογικό σκηνικό και οι βασικοί πρωταγωνιστές του, για πρώτη φορά βλέπουμε αρκετούς νέους υπηψήφιους που διεκδικούν τη θέση στον δημαρχιακό θώκο, ένεκα του νέου εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής. Ωστόσο, αρκετά πρόσωπα είναι στην πλειονότητα των συμπολιτών μας άγνωστα, μαζί και οι θέσεις τους για το παρόν και το μέλλον της Ηλιούπολης.

Για τους παραπάνω λόγους, το ilioupolinews.gr προτείνει δημόσια την διεξαγωγή μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων της πόλης μας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι δημότες και πολίτες να μπορούν να ακούσουν τις θέσεις τους και να αποφασίσουν ποιος ειναι ο καταλληλότερος για την διοίκηση του δήμου.

Οι πρόταση του ilioupolinews περιλαμβάνει debate με όλους τους υποψηφίους, σε συζήτηση που θα συντονίσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ως ανεξάρτητος θεσμός και στην οποία θα υπάρχουν ερωτήσεις δημοσιογράφων από τοπικά ΜΜΕ αλλά και ερωτήσεις πολιτών που είτε θα παρακολουθούν από κοντά την εκδήλωση είτε θα απευθύνουν ερωτήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η πρόταση είναι ανοιχτή για όλους τους υποψήφιους και περιμένουμε την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

4 σχόλια στο άρθρο “Κάλεσμα Στους Υποψηφίους Δημάρχους Ηλιούπολης Για Debate
  1. Ο/Η ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ λέει:

    Ντιμπέητ μεταξύ ποίων? Των υποψήφιων Δημάρχων? Ας έρθουν να κάνουν ντιμπέητ με τους πολίτες. Να τους δείξουμε τους δρόμους που θυμίζουν πεδίο μάχης, να τους δείξουμε παρατημένα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά, να τους πούμε ότι κάποιοι υπάλληλοι του Δήμου έχουν ύφος χιλίων καρδιναλίων κλπ κλπ. Το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η καρέκλα και πως θα την κρατήσουν. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς οι πολίτες φταίμε πρωτίστως.

  2. Ο/Η ΒΕΛΏΝΙΑΣ ΣΤΈΛΙΟΣ λέει:

    Θα υποστηρίζατε έναν σταθμό μετρό, στην πλατεία εθνικής αντίστασης, πού τόσο πολύ έχει ανάγκη η πόλη μας;

  3. Ο/Η Μάριος λέει:

    Αγαπητοί κοι αυτό που προτείνετε δεν είναι κακό αλλά debate γίνεται όταν οι συμμετέχοντες έχουν πρόγραμμα ρεαλιστικό . Εγώ απο τον μόνο που έχω δεί να παρουσιάζει πρόγραμμα είναι μόνο απο τον δήμαρχο . Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η πολιτική και οι πολιτικοί δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τον κοσμο και λένε φούμαρα .Μπλά , μπλά , μπλά ανοησίες απο παντού. Ρεαλιστικά επαναλαμβάνω χωρίς να τον γνωρίζω όπως και κανέναν υποψήφιο μόνο ο δήμαρχος έχι να προτείνει πράγματα τα οποία γίνονται και όχι αερολογιες

  4. Ο/Η Γιώργος Σιμόπουλος λέει:

    Αλήθεια κάνεις πρόταση για debate κάνοντας μονομερή “δημοσιογραφία”?
    Είμαι σίγουρος ότι σου στείλανε κι εσένα (όπως και στα άλλα sites) email από την Λαϊκή Συσπείρωση, για την υποψηφιότητα της Τασίας Τσατσούλη, για το αίτημα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Δημόσια Περιουσία αλλά και για το κάλεσμα που κάνει στις 27/1/2019, αλλά εσύ……………………….. το κατάπιες!!!
    Αλλά ξέχασα, οι “Συνεργοί” έχουν βήμα και όλοι οι άλλοι ας βρούνε αλλού να ενημερώσουν το λαό της πόλης και για να μην μου πεις ότι δεν το πρόσεξες δες ΕΔΩ: https://lsilioupolis.wordpress.com/2019/01/12/καλεσμα-της-λαϊκησ-συσπειρωσησ/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ