Κάλεσμα Στους Υποψηφίους Δημάρχους Ηλιούπολης Για Debate

Oι εκλογές πλησιάζουν και το σκηνικό των υποψηφιοτήτων στην Ηλιούπολη αρχίζει να παγιώνεται, μετά από μήνες ρευστότητας.

Παρά το γεγονός οτι αρχίζει και διαμορφώνεται το προεκλογικό σκηνικό και οι βασικοί πρωταγωνιστές του, για πρώτη φορά βλέπουμε αρκετούς νέους υπηψήφιους που διεκδικούν τη θέση στον δημαρχιακό θώκο, ένεκα του νέου εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής. Ωστόσο, αρκετά πρόσωπα είναι στην πλειονότητα των συμπολιτών μας άγνωστα, μαζί και οι θέσεις τους για το παρόν και το μέλλον της Ηλιούπολης.

Για τους παραπάνω λόγους, το ilioupolinews.gr προτείνει δημόσια την διεξαγωγή μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων της πόλης μας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι δημότες και πολίτες να μπορούν να ακούσουν τις θέσεις τους και να αποφασίσουν ποιος ειναι ο καταλληλότερος για την διοίκηση του δήμου.

Οι πρόταση του ilioupolinews περιλαμβάνει debate με όλους τους υποψηφίους, σε συζήτηση που θα συντονίσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ως ανεξάρτητος θεσμός και στην οποία θα υπάρχουν ερωτήσεις δημοσιογράφων από τοπικά ΜΜΕ αλλά και ερωτήσεις πολιτών που είτε θα παρακολουθούν από κοντά την εκδήλωση είτε θα απευθύνουν ερωτήσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η πρόταση είναι ανοιχτή για όλους τους υποψήφιους και περιμένουμε την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ