ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Αραμπατζής: «Υπάρχει Νόμιμη Εναλλακτική Λύση Για Το Κοιμητήριο Στην Ηλιούπολη»

Μια εναλλακτική πρόταση για τη λύση στο πρόβλημα του δημοτικού κοιμητηρίου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια εναλλακτική λύση για την επέκταση του ήδη υπάρχοντος κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη, χωρίς να χρειαστεί να χτιστεί καινούριο στη Β΄Ζώνη του Υμηττού εξέφρασε ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

O επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», τάσσεται κατά της χωροθέτησης νέου κοιμητηρίου δίπλα στο Κέντρο Υψηλής Τάσης στη Β΄Ζώνη Υμηττού, προτάσσοντας ως βιώσιμη εναλλακτική την αξιοποίηση του χώρου που είναι ήδη χαρακτηρισμένος ως κοιμητήριο, επάνω από το ηδη υπάρχον νεκροταφείο, και δεν χρησιμοποιείται.

«Σύμφωνα με το ρυμοτομικό σχέδιο της Ηλιούπολης, και με την ένταξη που έγινε με το ΦΕΚ Α’ 241/1932 εντάσσεται η περιοχή της Αγίας Μαρίνας και το κοιμητήριο. Το σημερινό κοιμητήριο καταλαμβάνει περίπου το 45% από τη συνολική έκταση που προοριζόταν για κοιμητήριο. Η σχετικά μικρή έκταση η οποία βρίσκεται πίσω από το παρεκκλήσιο του νεκροταφείου, αλλά και η μεγάλη που υφίσταται στο υπερκείμενο τμήμα της οδού Μανιακίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κοιμητήριο», αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Αραμπατζή.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης συμπληρώνει πως «είναι στο χέρι της δημοτικής αρχής να αξιοποιήσει αυτόν τον χώρο προς όφελος των δημοτών. Προκρίνουμε αυτήν την λύση, η οποία εξυπηρετεί την πόλη, μπορεί να υλοποιηθεί στο συντομότερο χρόνο , εντάσσεται σε ήδη προβλεπόμενο για αυτή την χρήση χώρο και πληροί τις προδιαγραφές που θέτει ο Νόμος 4495/2017», ενώ εγκαλεί τη διοίκηση του Δήμου για επικοινωνιακά παιχνίδια.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση-πρόταση του Γαβριήλ Αραμπατζή:

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

Αθλητικά1 εβδομάδα πριν

Σερί Ανανεώσεων Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Σε ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες-κλειδιά της προηγούμενης σεζόν προχώρησε η νέα διοίκηση του Γ.Σ Ηλιούπολης. Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Οριστικό: Στη Γ´Εθνική Ο ΓΣ Ηλιούπολης

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμό του ποδοσφαιρικούγου ΓΣ Ηλιούπολης στην Γ εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με...

Αθλητικά3 εβδομάδες πριν

Σενάριο Ανόδου Στη Γ’ Εθνική Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης

Απόφαση-ανατροπή από την ΕΠΣΑ, φέρνει τα πάνω-κάτω στο τοπικό πρωτάθλημα και στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Αθλητικά1 μήνα πριν

Μεγάλη Συμμετοχή Στην Ποδηλατική Δράση Του Δήμου Ηλιούπολης

Ο κόσμος συμμετείχε μαζικά στη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου.

Αθλητικά2 μήνες πριν

Ανακοινώθηκε Η Νέα Διοίκηση Του Ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης

Eπιβεβαίωση του ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ