Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Η Δημοτική Αρχή Άφησε Στον Αυτόματο Πιλότο Το Ζήτημα Της Αστικής Σήραγγας»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρώτα Η Ηλιούπολη: «Η Δημοτική Αρχή Άφησε Στον Αυτόματο Πιλότο Το Ζήτημα Της Αστικής Σήραγγας»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής του Δήμου Ηλιούπολης εξαπέλυσε με ανακοίνωση της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στην Ηλιούπολη με αφορμή το ζήτημα της αστικής σήραγγας Ηλιούπολης.

«Δυστυχώς, η ανάπτυξη στην πόλη μας σταμάτησε στις εκλογές του 2019.Το μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα άλλαζε την εικόνα της πόλης, η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης, παραπέμφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις καλένδες από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών», αναφέρει η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για ολιγωρία στα μεγάλα αναπτυξιακά θέματα της πόλης.

Η ανακοίνωση υπενθυμίζει τις προσπάθειες της πρώην δημοτικής αρχής επί Βασίλη Βαλασόπουλου για την προώθηση του ζητήματος της αστικής σήραγγας, τονίζοντας τις συνεχείς παρεμβάσεις σε υπουργεία, βουλευτές και σε όλους τους συναρμόδιους φορείς και κατηγορώντας την σημερινή διοίκηση πως «τα άφησε όλα στον αυτόματο πιλότο».

«Η παράταξή μας θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλίες ώστε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας, για μια ακόμη φορά, για το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ